Македонски айвар

Оригинална рецепта от Гостивар, Македония

Print Recipe
Македонски айвар
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Чушките се пекат,и се оставят да се отцедят една вечер, на другия ден се смилат и се поставят в подходящ съд. Сините домати се обелват и се варят - оставят се и те една вечер да се отцедят и се смила заедно с чушките. морковите се варят и се смилат и те. Добавя се олиото, добавя се оцета и захарта. разбърква се добре и се поставя на огън за 2-3 часа.накрая се добавя сол на вкус. Сместа се налива в загрети буркани и се завива с одеало.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login