Мексикански червен ориз

Print Recipe
Мексикански червен ориз
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Загрейте олиото в тиган. Добавете ориза и разбъркайте на средно-висока температура, докато оризът стане златисто кафяв. Добавете чесъна и лука на ситно, и задушете, докато лука просто стане кафяв. Добавете доматите, доматен сос, пилешки бульон, чили на прах и сол и оставете, на по-ниска топлина, под капака. Варете в продължение на 20 до 25 минути, докато цялата течност се абсорбира. Сваля се от огъня и се оставя да седи, в продължение на още 5 минути.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login