Мус с бяло вино

Print Recipe
Мус с бяло вино
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти, Закуска
Кухня Руска
Порции
Продукти
Категория Десерти, Закуска
Кухня Руска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Четири жълтъка и едно яйце се разбиват на пяна. Добавя се пудрата захар и се бърка до пълното й разтваряне. Слага се на водна баня и се разбърква, като по малко се добавя виното. След като мусът започне да прилича на пяна, се сваля от котлона. Добавя се ванилията и мусът се слага върху съд с лед. Разбърква се, докато не изстине напълно и се разпределя в четири чаши или купички. Оставя се за 2 часа в хладилника и се сервира, като във всяка купичка се слагат по две половинки от бишкота и малини.
Recipe Notes

Източник:recepti.gotvach.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login