Накъсани палачинки от грис

Print Recipe
Накъсани палачинки от грис
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Порции
Продукти
Категория Десерти
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Студеното мляко се посолява и в него се накисва грисът за 3 часа. Белтъците се разбиват със захар­та. В накиснатия грис се слагат раз­битите жълтъци, разбърква се интензивно. Добавя се белтъчният сняг и се разбърква. В тиган се стопява маслото, излива се от тестото, около 0,5 см на дебелина. Пече се, докато отдолу ста­не кафеникаво, и се обръща. Когато и втората страна се изпече, се накъсва на малки парченца, поръсва се с 1 с.л. захар и тиганът се разклаща.
Recipe Notes

Снимка: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login