Огретен по италиански с риба тон

Print Recipe
Огретен по италиански с риба тон
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Време за подготовка 15
Време за готвене 20
Порции
Време за подготовка 15
Време за готвене 20
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сварете макароните в подсолена вода, отцедете и изплакнете.
  2. Сипете зехтина и разбъркайте.
  3. Отцедете и намачкайте рибата.
  4. Нарежете на ситно целината и лука.
  5. Добавете ги към макароните заедно с рибата.
  6. Сложете сметаната и рикотата.
  7. Разбъркайте добре.
  8. Подправете със сол и черен пипер.
  9. Натрошете сухарите.
  10. Сипете ястито в тавичката и поръсете със сухарите. Печете на 180 градуса.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login