Омлет с бекон и сирена

Print Recipe
Омлет с бекон и сирена
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Порции
Категория Основни ястия
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Разбиваме хубаво яйцата със сметаната и добавяме натрошените сирена и настъргания кашкавал. Разбъркваме хубаво и добавяме подправките.Нарязваме на тънки лентички бекона и го запържваме леко в силно нагорещен тиган без мазнина. Ако той не пусне никаква мазнина добавяме малко масалце. След като се запече и от 2-те страни, разпределяме го равномерно в тигана и добавяме яйцата отгоре. Намаляваме котлона, за да не загорят яйцата и през това време може да направим фреш. Когато яйцата се запекат от едната страна, ги обръщаме с помощта на чиния или капак.
Recipe Notes

Източник:gotvach.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login