Пълнен шаран по арабски

Print Recipe
Пълнен шаран по арабски
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Кухня Арабска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 50 Минути
Порции
Продукти
Кухня Арабска
Време за подготовка 30 Минути
Време за готвене 50 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Почистете рибата, като оставите на корема малък отвор.
  2. Лукът, нарязън на филийки, задушавате в мазнина.
  3. Прибавяте гъбите, също нарязани а филийки, орехите, магданоза, черния пипер, солта, обелени и нарязани на ситно домати, половината лимон, нарязан с кората и естрагона.
  4. С тази смес напълнете и зашийте шарана.
  5. Залейте го с останалата мазнина, наредете върху него резенчета лимон и го печете в умерена фурна около 50 мин.
Recipe Notes

снимка: recipe.foohta.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login