Пълнени гъби със сирене Бри, магданоз и чесън

Print Recipe
Пълнени гъби със сирене Бри, магданоз и чесън
Инструкции
  1. Загрейте фурната на 200 градуса. Измийте добре гъбите и отстранете пънчетата им. Разтопете маслото в тиган и сложете гъбите. Разклатете тигана и ги обърнете, за минута, докато добият златист цвят.
  2. Прехвърлете ги в съд за печене. Поставете по парче сирене Бри във всяка гъба.
  3. В същия тиган стопете маслото и сложете нарязан на ситно пресен лук, чесън и магданоз. Налейте и бялото вино. Кипнете, след това намалете на бавен огън. С лъжица сложете от сместа върху всяка гъба.
  4. Поръсете с прясно смлян черен пипер и сол. Печете на 200 градуса, до готовност, докато сиренето се стопи, а гъбите са се изпекли. Поднесете топли.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login