Пълнено пиле

Print Recipe
Пълнено пиле
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. В тиган запържваме нарязаните на по - едро : лук, гъби, пуешко филе и свински гърди. Добавяме сол и бял пипер на вкус. Със сместа пълним измитото и почистено пиле и зашиваме отвора добре, за да не изпадне плънката. Намазваме цялото пиле с масло добре и го поръсваме със сол, бял пипер, чесън на прах и червен пипер. Поставяме го в тава, добавяме 100 мл вода и печем на 220 градуса около час и половина. От време на време поливаме пилето със соса от тавата. След като се зачерви го покриваме с фолио да не изгори.
Recipe Notes

Източник:bulgarian-kitchen.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login