Пиле Чимичангас

Print Recipe
Пиле Чимичангас
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Порции
Продукти
Категория Закуска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Смесете пилето с пикантния сос - Picantene или салца, кимиона, ригана, кашкавала и лука. Сложете 1/4 чаша от пилешки сместа в центъра на всяка арабска/мексиканска царевична питка и сгънете двете страни над пълнеж. навийте на руло нагоре със сгъвката надолу върху хартия за печене. Залейте с малко от с разтопеното масло или маргарин. Печете при 220 ° С в продължение на 25 минути или до златисто. Украсете с допълнително сирене и зелен лук и сервирайте със салца или пикантен сос от страни.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login