Паста с домати и босилек

Print Recipe
Паста с домати и босилек
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Порции
Продукти
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сварете макароните според указанията на опаковката. Докато се варят, можете да приготвите соса. Разтопете маслото в голям тиган на средна температура. Добавете лука и запържете, докато омекне, около 5 минути. Добавете чесъна и червения пипер и оставете за още една минута или две. Добавят се доматите и солта и варете, като се разбърква често, над средно-висока температура, докато по-голямата част от течността се изпари.
  2. Сваля се от огъня и се оставя да престои в продължение на една минута, след това се добавя млякото. Изцедените тестени изделия се поставят в голяма купа. Добавят се босилека, пармезана и доматената смес и се сервира с допълнително нарязан босилек и пармезан.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login