Патладжанен жулиен

Print Recipe
Патладжанен жулиен
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Турска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарежете патладжана на кубчета. Почистете скилидките чесан и настържете кашкавала.
  2. В дълбок тиган се налива водата и 2 супени лъжици мазнина.След като се загрее водата се добавят патладжаните, покрива се с капак и се задушава 6-7 минути, докато омекне, сол на вкус.
  3. Изсипете водата и добавете 1 супена лъжица зехтин. На силен огън запържете за няколко минути. Накрая добавете и нарязания на ситно чесън.
  4. Разпределете патладжаните в 2 тавички.
  5. Добавете сметаната.
  6. Добавете кашкавала и запечете.
  7. При сервиране се поръсва със ситно нарязан магданоз.
  8. Сервирайте!
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login