Печено агнешко със зеле

Print Recipe
Печено агнешко със зеле
Добре приготвеното агнешко месо е нещо божествено.
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Сръбска
Порции
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарязваме месото на парченца и го изпържваме в 50 г мас. Приба­вяме ситно нарязания лук и продължаваме да пържим. Нарязваме почистеното зеле на по-големи парчета. Подреждаме в голяма тен­джера ред месо, ред зеле, прибавяме парченца домати, посоляваме, поръсваме с червен и черен пипер и ситно нарязан чесън. Наливаме останалата мас и печем до омекване под похлупак в слаба фурна. При печенето от време на време доливаме няколко лъжици вода върху зелето и разклащаме тенджерата.
Recipe Notes

Снимка: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login