Печено пиле с масло и чесън

Print Recipe
Печено пиле с масло и чесън
Гласове: 3
Оценка: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Порции
Продукти
Гласове: 3
Оценка: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Намазвате го няколко часа по-рано обилно със соев сос, черен пипер и леко лют червен пипер. Преди печенето го разрязвате през гърдите на две, без да режете и гърба и го обръщате да легне в тавата. Шпиковате го обилно с парченца масло и скилидки чесън, нагъсто. При печенето маслото се топи и пада през месцето в тавата (в нея не слагате мазнина преди това). По време на печенето поне 3-4 пъти е хубаво да вадите тавата и с лъжица да обливате пилето с масълцето. Да не се пече на силна фурна.
Recipe Notes

източник: sasedkata

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login