Петифури „Бадем“

Print Recipe
Петифури "Бадем"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Време за подготовка 15
Време за готвене 40
Порции
доза
Категория Десерти
Време за подготовка 15
Време за готвене 40
Порции
доза
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. От тестото се приготвят две платки, а масленият крем се разбива със ситно счуканите бадемови ядки и бадемовата есенция и се нанася на равномерен пласт върху едната платка.
  2. Слага се отгоре втория пласт и се намазва с разредения мармалад.
  3. След това го нарязвате на хапки.
  4. Марципанът се разтила на тънка кора и се нарязва на толкова парченца, колкото са хапките.
  5. Всяка хапка се увива в марципан и се слага в хартиена капсула.
  6. В средата се капва по една капка от разтопения шоколад и се забожда по един бадем.
Recipe Notes

photo: http://www.pinterest.com/

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login