Пиле с къри

Print Recipe
Пиле с къри
Индийската кухня е много полезна, а според някои – и лековита, заради подправките, които съдържа.
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Индийска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Лука нарежете на тънки резени и го запържете в зехтина до златисто. Отстранете го от тигана и го поставете върху хартия, за да се отцеди зехтинът. С кухненски пасатор смелете лука. Отделно пасирайте резените домати заедно с джинджифилова паста. Отново загрейте олиото и към него прибавете смления лук за 2 – 3 мин. Прибавете и смлените домати, като бъркате. Накрая се добавят и късчетата пиле заедно с една чаша и половина топла вода. След като местото стане крехко, може да се махне от котлона.
Recipe Notes
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login