Равиоли пълнени с тофу

Print Recipe
Равиоли пълнени с тофу
Вегетариански
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Смесваме тофуто, рикотата, солта, яйцата, индийското орехче и магданоза, разбъркваме съставките и се получава пълнежа за равиолите. Трябва да се внимава с магданоза, защото той отделя вода и може да разводни сместа. Готовият пълнеж се разпределя върху единия лист тесто, разграфено на квадратчета. Отгоре се слага вторият лист и хубаво се прилепва за долния. След като се изкара въздухът от квадратчетата с пълнежа, тестените листове се разрязват. Готовите квадратчета се пускат на порции във вряща, подсолена вода и врят около 3-4 минути.
  2. Отделно разтопяваме и запържваме маслото. Когато стане златисто на цвят, добавяме градинския чай. Запържваме леко равиолите в запърженото масло с градинския чай и накрая ги заливаме с него. Отгоре настъргваме пармезан.
Recipe Notes

Снимки: Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login