Разядка с гъби

Print Recipe
Разядка с гъби
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Мезета и разядки
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Гъбите се почистват с кухненско руло (не се мият, тъй като поемат много вода). Нарязват се на половинки или четвъртинки. Лукът и чесънът се обелват и се нарязват на много ситно. В тиган се сгорещява мазнината и се прибавят гъбите и лукът. Запържват се 5-7 минути, след което се добавя чесънът. След 30 секунди тиганът се сваля от котлона. Сместа се прехвърля в блендер. Прибавят се крема сиренето, киселото мляко, солта и смленият черен пипер на вкус. Пасира се до гладка смес и се прехвърля в купа за поднасяне. Гъбената разядка се поръсва със ситно нарязаните копър, магданоз и лук. Разбърква се и се поднася с хляб.
Recipe Notes

Източник:gotvetesmen.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login