Редено гювече

Print Recipe
Редено гювече
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Гювечетата нямат нужда от специална рецепта, но за да станат вкусни е необходимо да се използват и вкусни продукти. Тези ястия могат да се приготвят с каквито налични продукти имате, но присъствието на пушено топено сирене, непременно ще предаде неповторим вкус! Предлагам ви моята идея за едно наистина вкусно гювече и смело мога да твърдя, че все още не съм опитвала по-вкусно в нито едно заведение за хранене. Във всяко гювече, без да се намаслява се реди по следния начин: - 1/2 глава лук, нарязан на ситно, застила се по цялото дъно. - лентички от 1 печена чушка - кубчета картофи - кръгчета топено сирене - кръгчета кренвирш - резени суджук - домати - парченца масло. Затварят се с капаците, /За форма без капак покривам с домакинско алуминиево фолио./ Поставят се във фурна, включваме на 170 градуса и печем за около 40 минути. Продуктите не се нуждаят от много печене. Изваждаме от фурната, чукваме по едно яйце във всяко гювече и запичаме без капак.
Recipe Notes

Източник:blog.josi.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login