Руло Стефани

Print Recipe
Руло Стефани
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Каймата се слага в дълбок съд и се смесва със ситно нарязания кромид лук, ситно нарязания магданоз, черния пипер и сол на вкус. Добавяте още едно яйце и ръженото брашно и смесвате добре.Сварявате за 15 мин. останалите 3 яйца. Отделно сварявате за 10 мин. морковите нарязани на четвъртини ленти. Обелвате яйцата и ги разрязвате на четри части надлъжно.Разстилате каймата върху чиста кърпа или фолио за печене поръсено с малко ръжено брашно и олио. Правите го като правоъгълник и нареждате яйцата, краставиците и морковите. Завивате каймата така че краят който ги съединява да остава отдолу и го слагате в тава за печене. Поръсете рулото отгоре с ръжено брашно.С нагорещено олио полейте рулото и долейте 100-150 мл вода в тавата. Оставете на 180 градуса за 50 мин.
Recipe Notes

Източник:gotvach.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login