Салата от зрял фасул

Print Recipe
Салата от зрял фасул
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Салати
Време за подготовка 10
Време за готвене 15
Порции
Категория Салати
Време за подготовка 10
Време за готвене 15
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Фасулът се кисне 10 часа в студена вода.
  2. След това водата се отлива, фасулът се изплаква и се вари до пълното му омекване.
  3. Отцежда се добре.
  4. Лукът се нарязва на филийки, поръсва се със сол и леко се замачква с ръка, за да омекне.
  5. Фасулът се поставя в супника и се прибавят подготвеният лук, черен пипер, сол, оцет, зехтин и зелени или черни маслини.
  6. Всичко се разбърква, съдът се покрива с капак и се оставя да отлежи 1-2 часа.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login