Салата с гъби и пресен лук

Print Recipe
Салата с гъби и пресен лук
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Салати
Порции
Продукти
Категория Салати
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Гъбите се измиват, нарязват по дължина, а по- малките може да останат и цели. Задушават се в масло за 5-8 минути. После се отхлупват и се пържат със ситно нарязан чесън, зелени подправки се добавят за декорация. Тук съм допълнила с пресен чесън. Консумират се топли. Заради чесъна са много ароматни и вкусни.
Recipe Notes

Източник:gotvetesmen.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login