Шатобриан за скара по френски

Print Recipe
Шатобриан за скара по френски
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Френска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Кухня Френска
Време за подготовка 20 Минути
Време за готвене 60 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Парчетата месо се натриват с олиото, подправено със ситно нарязаните лук, чесън и вино.
  2. Поръсва се с черен пипер.
  3. Оставя се 30 мин., подсушава се и се пече на всяка страна по 8 мин.
  4. Посолява се, като се изпече.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login