Сладолед с коняк

Print Recipe
Сладолед с коняк
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Кухня Френска
Порции
Продукти
Категория Десерти
Кухня Френска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Вишните се почистват от костилките. Маслото се разтопява в тиган, добавя се захарта и се карамелизира.Добавят се вишните, разбърква се и се оставят за 3 минути при непрекъснато бъркане да се загряват. Добавя се ликьорът. Сладоледът се разпределя в купички.Конякът се запалва и с него се заливат вишните и алкохолът се запалва, за да се фламбират плодовете. Вишните веднага се разпределят в купичките и десертът се сервира.
Recipe Notes

Източник:recepti.gotvach.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login