Спаначена супа, подлучена с чесън

Print Recipe
Спаначена супа, подлучена с чесън
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Супи
Време за подготовка 10
Време за готвене 20
Порции
Продукти
Категория Супи
Време за подготовка 10
Време за готвене 20
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Спанакът се почиства, измива, нарязва на ивици и се задушава в олиото и 1 супена лъжица вода до омекване.
  2. Прибавят се оризът, препеченото и размито а малко студена вода брашно и горещата вода.
  3. След като се свари оризът, супата се отстранява от огъня, подправя се със счукания чесън, сока от лимона или оцета и сол на вкус.
  4. Охлажда се до стайна температура и се поднася, поръсена със ситно нарязания магданоз.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login