Сръбски кебапчета

Print Recipe
Сръбски кебапчета
Сръбски кебапчета може да си поръчате навсякъде на територията на бивша Югославия. тяхното сръбско име е Cevapcici. Не забравяйте, че са малки и с 2 няма да успеете да се заситите.
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Сръбска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Каймата се поставя в дълбока купа, добавят се червения и черния пипер, кимиона, олиото, бакпулвера, газираната вода и сол.
  2. В кухненски робот се смилат червения лук и чесъна, и се добавят към каймата. Каймата се меси около 20 минути и се оставя за 30 минути в хладилник.
  3. Оформят се кебапчета, с дължина 10 см и дебелина около 1.5 см. Готовите кебапчета се оставят да пренощуват в хладилник, покрити с прозрачно фолио. Пекат се на силно загрята и добре намазнена скара.
Recipe Notes

Снимка: worldthroughnews.cом

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login