Средиземноморски лаврак на фурна

Print Recipe
Средиземноморски лаврак на фурна
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Рибата измийте и почистете ако не е чистена. Посолете от вътре и отвън. Сложете зехтина, лимоновия сок, кората, черен пипер и чесъна в купа. В блендер или с пасатор пасирайте до гладък сос. Сложете рибата в голям лист алуминиево фолио, всяка по отделно и залейте с чесновия сос. Подредете стръкчета мащерка или друга подправка по желание. Завийте фолиото плътно като плик, зада не изтече соса. Печете около 25 мин във загрята до 200* С фурна. Сервирайте с гарнитура по желание.
Recipe Notes

Източник:vkusnoikrasivo.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login