Сурови лещени кюфтенца

Print Recipe
Сурови лещени кюфтенца
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Няма нищо по-лесно от това да си приготвите тези кюфтенца! За целта смесете всички продукти в кухненски робот и започнете кълцането до получаването на еднородна ситно накълцана смес. От готовата зеленчукова кайма оформете малки кюфтенца с диаметър 1-2см и ги подредете на тавичката на дехидратор с предварително подложена готварска хартия или силиконова подложка. Започнете дехидрирането при по-висока температура за първите 2-3 часа (50-60С/120-150F), след което намалете температурата до 42-44С/110-115F. Дехидрирайте кюфтенцата до достигане на желаната твърдост или за 5-6 часа. Готовите кюфтенца можете да сервирате набучени на клечка за зъби с различни видове зеленчуци или друга декорация по ваше усмотрение.
Recipe Notes

Източник:recipemagician.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login