Суши с пушена сьомга

Print Recipe
Суши с пушена сьомга
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Японска
Порции
Продукти
за ориза
Категория Основни ястия
Кухня Японска
Порции
Продукти
за ориза
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. изсипете в подходящ съд ориза и водата. преди да поеме цялата вода свалете от котлона и оставете да се охлади. В съд разтворете оцета, захарта и солта и прибавете към охладения ориз.Смесете добре съставките.
  2. Върху рогозка се поставя листа за суши с гладката част към рогозката. Поставете две супени лъжици от ориза върху листа за суши и разпределете равномерно.Намажете тънък слой с широчина около 2-3 сантиметра от сиренето филаделфия. Подредете и останалите продукти върху слоя филаделфия.Риба, лук, кисели краставички и рукола.
  3. Навийте на руло с помощта на рогозката като при навиването затягате непрекъснато рулото. То трябва да бъде стегнато, за да не се разпада след това.
  4. С много остър нож задължително намокрен с вода нарежете рулото на малки хапки окло 2-3 сантиметра
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login