Свинско месо в билкова коричка

Print Recipe
Свинско месо в билкова коричка
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Месото се овалва в малко брашно. Запържва се в сгорещения зехтин от всички страни. Маха се от огъня и се оставя да се охлади леко.
  2. За билковата коричка всички съставки без зехтина се смесват в кухненски робот. Пасират се докато сместа стане ронлива. По малко се добавя зехтина докато сместа започне да се събира заедно. Разпределя се върху прозрачно фолио. Отгоре се слага месото. С помощта на фолиото месото се покрива с билковото тесто.
  3. Поставя се в тавичка и се пече в предварително нагрятата фурна за около 45-50 минути или докато месото стане готово.
  4. След като се извади от фурната се оставя да постои малко на стайна температура и се нарязва на порции.
Recipe Notes

Източник:kulinarno-joana.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login