Свинско в зелев лист

Print Recipe
Свинско в зелев лист
Инструкции
  1. В голяма купа овкусете месото нарязано на порции с изброените продукти. Разбъркайте добре, втрийте майонезата, добавете нарязанита на дребно сушени пиперки и оставете на страни. Вземете листата кисело зеле и сложете по една порция месо във всеки лист зеле. Завийте добре сармата. Подредете в огнеупорна тавичка. Залейте със запържена мазнина с червен пипер. По желание сложете сланина на дъното и отгоре нарязана на тънки парчета и нарязано и овкусено зеле, което да покрива сармите. Залейте с гореща вода или зелева чорба на нивото на сармите. Завийте с алуминиево фолио и печете около 1,5 - 2 ч. на 200* С
Recipe Notes

Източник:vkusnoikrasivo.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login