Тиквеник

Print Recipe
Тиквеник
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Измийте, почистете и нарежете тиквата на парчета. Обелете всяко парче и настържете на ренде или ползвайте кухненския робот за целта. Сипете настърганата тиква в голяма купа и добавете захарта, орехите и канелата. Объркайте добре.
  2. Загрейте фурната на 160°С. Разпределете корите върху плота. Върху всяка кора поръсете 1 с.л. олио и разпределете от тиквената смес. Навийте на руло и наредете в намаслена тавичка. Печете тиквеника около 30 мин или докато се зачерви достатъчно. Извадете от фурната и оставете да се охлади. Поръсете с пудра захар и сервирайте.
Recipe Notes

Снимка: www.bgbanica.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login