Торта „Монашеска къща“

Print Recipe
Торта "Монашеска къща"
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Кухня Руска
Порции
Продукти
За крема на тортата
Категория Десерти
Кухня Руска
Порции
Продукти
За крема на тортата
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Маргарина затоплен до стайна температура се претрива със захарта, сметаната, брашното и сода бикарбонат (содата предварително е размесена добре с брашното). Замесете тесто и го оставете да стегне в хладилник за един час.
  2. Размразете черешите, отцедете излишния сок и разбъркайте със захарта. Извадете тестото от хладилника и го разделете на 15 равни части . Разточете на правоъгълни ленти с размери около 30 х 7cm. Разпределете черешите по-дължина на всяка лента и поръсете леко с захар. Завийте черешите на рула и посипете отгоре леко с брашно. Печете до златисто кафяво на 200 градуса. Оставете да изстинат.
  3. За приготвянето на крема смесете кондензирано мляко и разтопено масло. След това започнете за сглобявате тортата – за основа подредете 5 ленти от след това 4-3-2-1. Всеки слой намажете с крем. Декорирайте по ваш вкус. Оставете да престои една нощ в хладилника
Recipe Notes

alex-povar.blogspot.ru

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login