Торта с къпини и бял шоколад

Print Recipe
Торта с къпини и бял шоколад
Невероятно вкусно къпиново изкушение
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Кухня Френска
Порции
Продукти
за блата
за ганаша
Категория Десерти
Кухня Френска
Порции
Продукти
за блата
за ганаша
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Разтопете на водна баня маслото и шоколада. Оставете да се охлади 2-3 минути, добавете захарта, след това и яйцата - разбийте добре.
  2. Сложете брашното и къпините и отново разбийте добре.
  3. Сипете внимателно сместа в намаслена тавичка и покрита с хартия за печене. Печете на 200 градуса около 30-35 минути.
  4. Извадете и оставете настрана да се охлади, след това срежете с конец на два блата.
  5. За шоколадовата глазура - разтопете на водна баня 100 грама сметана и бял шоколад. След това оставете да изстине на стайна температура. Когато се охлади, добавете останалата сметана и разбийте на сняг.
  6. Върнете се към блатовете - намажете със сладкото и с 1/3 от глазурата първия блат и сложете отгоре втория.
  7. Украсете отгоре с шоколадовата глазура и с къпинки.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login