Торта с ягоди и сметана

Print Recipe
Торта с ягоди и сметана
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Кухня Японска
Порции
Продукти
Блат
Крем
Крем 2
За украса
Категория Десерти
Кухня Японска
Порции
Продукти
Блат
Крем
Крем 2
За украса
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Смесете разбитите белтъци, постепенно добавете захарта и разбъркайте по-леко. На края внимателно сложете брашното и лимоновия сок.След това добре разпределете върху хартия за печене 1/3 от сместа. Повторете още 2 пъти. Поставете ги в предварително загрята фурна при 100 ° -125 ° С в продължение на 2 часа. Готовите блатове, приличат на огромни целувки.
  2. Междувременно, пригответе крем-1: разбийте белтъците със захарта, добавете брашното и царевичното нишесте, всичко се разбива с малко студено мляко. Останалото мляко сложете да заври и добавете жълтъците и маслото. В изстудения маслен крем, добавете и разбъркайте нарязаните ягоди.
  3. За втория крем, разбийте заквасената сметана със захар на вкус.
  4. Следва реденето на тортата - блат, крем, сметана и се повтаря... Най- отгоре се украсява с разбита сметана и шприц на розички:) Оставете да престои 2-3 часа и сервирайте.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login