Тост с пилешко месо

Print Recipe
Тост с пилешко месо
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Време за подготовка 10
Време за готвене 15
Порции
Категория Закуска
Време за подготовка 10
Време за готвене 15
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Пилето се обезкостява и месото се смила.
  2. Пиперките се почистват, измиват се и се настъргват на ренде.
  3. Каймата се омесва с яйцата, кимиона и сол на вкус.
  4. Хлябът се нарязва на филийки, отстранява се кората и се намазва с краве масло.
  5. Отгоре се поставя каймата, върху нея филийки домат, наръсва се с настъргани пиперки и настъргания кашкавал.
  6. Филийките се нареждат в тавичката и се пекът на фурна.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login