Тост със спанак и гъби

Print Recipe
Тост със спанак и гъби
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Подгответе спанак според указанията на опаковката и го подсушете. Загрейте фурната до 175 градуса С. Поръсете 1/4 от сиренето от едната страна на всяка питка. Поставете питките със сирене в тавичка и ги печете 5 минути, или докато сиренето се разтопи.Разтопете маслото в тиган на средна температура. Разбъркайте с чесъна и гъбите и варете около 5 минути. Добавете и спанака и продължете да готвите още 5 минути. Поставете равномерно от сместа върху сиренето на всяка питка. Сгънете питките над пълнежа. Загрейте тостера и изпечете сгънатата вече питка за 3 минути - до златисто кафяво.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login