Трислоен вегански чийзкейк

Пробвали ли сте „чийзкейк“ без сирене?
Време е да опитате. Вкусно и здравословно – Трислоен вегански чийзкейк

Print Recipe
Три слоен вегански чизкейк
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
За основата
Ванилиен слой
Малинов слой
Боровинков слой
Порции
Продукти
За основата
Ванилиен слой
Малинов слой
Боровинков слой
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Накиснете кашуто, което ще използвате още от предната вечер.
  2. След това изцедете водата и изплакнете кашуто.
  3. В кухненски робот надробете на трохи съставките за основата: микса от ядки,фурмите без костилки и щипка сол Получената смес притиснете силно във форма за печене на сладкиши.
  4. За ваниления слой лимоновия сок, кокосовото масло, агаве нектара, екстракта от ванилия и кашуто се разбиват в блендер, докато се образува гладка и кремообразна консистенция. Излейте ваниления слой върху основата.
  5. Повторете същата процедура за малиновия и боровинковия слой, като добавите малините и боровинките и залейте на отделни слоеве сладкиша.
  6. Покрийте сладкиша с фолио и замразете най-малко за 3 часа във фризера.
  7. 30 минути преди да сервирате извадете сладкиша от фризера
Recipe Notes

veganismislove.tumblr.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login