Ципура с мащерка и портокал

Print Recipe
Ципура с мащерка и портокал
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Ципурата измиваме и почистваме от люспите и вътрешностите. Нарязваме напречно няколко резена и посоляваме добре. В дълбок съд заливаме обилно с 1 лимон и 1/2 портокал. Оставяме за половин- един час. Чесънът пресоваме. Вземаме маринованата риба и в разрезите слагаме резени от останалият портокал. Намазваме от вътре и вън с малко чесън. В коремната кухина слагаме резен портокал, лимон и стръкче свежа мащерка. Слагаме в лист алуминиево фалио и заливаме със струйка зехтин и част от марината. Затваряме фолиото хубаво като плик и печем във фурна или на скара. Време за печене-25-40 мин в зависимост от големината.
Recipe Notes

Източник:vkusnoikrasivo.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login