Турска салата с булгур

Print Recipe
Турска салата с булгур
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Салати
Кухня Турска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Булгурът се изсипва в купа и се поръсва с малко сол. Залива се с врялата вода, похлупва се и се оставя за 15-20 минути.След като набъбне към него се добавят доматената паста и пастата от чушки. Разбъркват се хубаво и се стриват с пръсти в булгура. Следват стария лук, ментата, сол и прясно смлян черен пипер на вкус. По малко се добавя зехтинът, като салатата отново се разтрива с пръсти. Подправя се със соса от нар.Накрая се добавят пресният лук, чесънът, магданозът и марулята. Разбъркват се. Салатата се охлажда преди да се поднесе.
Recipe Notes

Източник:kulinarno-joana.com

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login