Валентински бисквитени сърца

За бисквитките:
2 чаени чаши  брашно
2 супени лъжици какао на прах
½ чаена лъжичка бакпулвер
¼ чаена лъжичка сол
8 супени лъжици безсолно масло, на стайна температура
1 чаша кафява захар
1 голямо яйце
1 чаена лъжица екстракт от ванилия
½ чаша мътеница при стайна температура
1 щипка червен оцветител за храна

За глазурата:
8 ч.л. крема сирене
5 супени лъжици безсолно масло, на стайна температура
2 ч.л. екстракт от ванилия
2 ½ чаши пудра захар


  • Загрейте фурната до 200˚. Използвайте шаблон сърце изрязано от картон и копирано равномерно  върху пергаментова хартия.
  •     В средно голяма купа, разбъркайте заедно брашното, какаото на прах , бакпулвера и солта. Сложете ги в купата на миксера на средно-висока скорост  – на стойка добавете маслото и кафявата захар, бъркайте докато се получи пухкава смес, (около 2 минути). Разбийте отделно  яйцата и ги добавете в блендера, заедно с ванилията. накрая се слага и мътеницта и оцветителя.

  • Прехвърлете  тестото върху пергаментова хартия. Пече се 7-9 минути. Оставете сладките да изстинат най-малко 10 минути, за да могат лесно да бъдат прехвърлени на плато. Повторете с  останалата част от  тесто.
  •     За да направите крема – сложете  крема сиренето в купата на миксера, с приставката – гребло.  Добавете към крема сиренето и маслото. Бийте на средно-висока скорост, докато крема стане гладък  (около 2-3 минути). Разбърква се и екстракта от ванилия. Постепенно добавете и захарта  на по- висока скорост.
  •  

  • Сложете от крема върху изстиналите вече бисквитки и ги слепете като сандвич!
  • Поднесете с много любов!

     

Print Recipe
Валентински бисквитени сърца
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Десерти
Порции
Категория Десерти
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Recipe Notes

Снимки: http://www.annies-eats.com/2

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login