Винен кебап

От тефтера на баба

Print Recipe
Винен кебап
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Българска
Порции
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Сварете предварително месото и го запържете в тиган с олио. След това го извадете е чиния.
  2. В същата мазнина запържете ситно нарязан морков и лук. Добавете брашното и червеният пипер
  3. Върнете и месото. Налейте 1 литър вода. Сложете бахар, черен пипер, сол и вино. Оставете на котлона още 20 мин.
  4. Сварете ориз отделно и го овкусете с черен пипер и сол
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login