Ябълки с червено вино

Print Recipe
Ябълки с червено вино
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Напитки
Порции
Продукти
Категория Напитки
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Ябълките се измиват, обелват и почистват от вътрешността им, като се запазват цели или в краен случай може да се разполовят.Захарта се разтваря в червеното вино и оставя да заври. Добавя се розови ликьор и зрънцето карамфил и се вари набавен огън 5 мин.Прибавят се ябълките, и се вари 7 мин. в захлупен съд. Плодовете се обръщат и се варят още 7 мин. до омекване.Извадете ябълките в отделен съд и оставете сиропа да ври. Докато стане на половина, след което се заливат плодовете с него. Оставят се в хладилник за 3-4 часа.
Recipe Notes

Източник:gotvach.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login