Японски омлет Тамаго-Яки

Print Recipe
Японски омлет Тамаго-Яки
Това не е просто още един омлет, това е любимото ястие с яйца на много японци. Обикновено се сервира за закуска, и се използва като горещо суши.
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Закуска
Кухня Японска
Време за готвене 20 Минути
Порции
Категория Закуска
Кухня Японска
Време за готвене 20 Минути
Порции
Гласове: 1
Оценка: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Всички съставки се смесват до хомогенна смес с помощта на тел за бъркане. Не се препоръчва използването на миксер - за да се избегне появата на допълнителни мехурчета.
  2. В умерено загрят тиган с мазнината за пържене, се изсипва част от сместа до покриване на цялото дъно на тигана.
  3. След това се навива от единия край и се добавя останалата смес. След като е готово, също се навива, заедно с предварително изпържената част от омлета.
  4. Японците обичат да ядат Тамаго-Яки с уасаби, соев сос, кисел джинджифил.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login