Задушена сърна с червено вино

Print Recipe
Задушена сърна с червено вино
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Виното се смесва с майораната, черния пипер, солта и 1 чаена лъжичка зехтин. Залива се месото и се маринова 30 минути. Лукът, целината и морковите се почистват и се режат на кубчета.Месото се реже на едри парчета и се запържва в зехтин до златиста коричка. Добавя се доматеното пюре и се пържи още 3 минути.Добавя се бульонът и всичко се задушава на бавен огън 45 минути. Брашното се запича на сух тиган и се разрежда с малко от соса от задушеното месо и със сметаната. Разбърква се добре и се добавя към месото.
Recipe Notes

Източник:gotvach.bg

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login