Задушена сърна с червено вино
http://359food.bg/recipe/zadushena-sarna-s-cherveno-vino/
Задушена сърна с червено вино
http://359food.bg/recipe/zadushena-sarna-s-cherveno-vino/
Продукти
Инструкции
  1. Виното се смесва с майораната, черния пипер, солта и 1 чаена лъжичка зехтин. Залива се месото и се маринова 30 минути. Лукът, целината и морковите се почистват и се режат на кубчета.Месото се реже на едри парчета и се запържва в зехтин до златиста коричка. Добавя се доматеното пюре и се пържи още 3 минути.Добавя се бульонът и всичко се задушава на бавен огън 45 минути. Брашното се запича на сух тиган и се разрежда с малко от соса от задушеното месо и със сметаната. Разбърква се добре и се добавя към месото.
Recipe Notes

Източник:gotvach.bg

коментари

коментари