Задушено зеле АО БАЙ ЦАН

Print Recipe
Задушено зеле АО БАЙ ЦАН
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Китайска
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Кухня Китайска
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Измийте и изцедете зелето. Нарежете го на ивици с дължина 5 см и ширина 1,5 см.
  2. Нарежете лука на ситно.
  3. Нагорещете олио в по-дълбок тиган и запържете лука до златисто., като го бъркате непрекъснато, за да не загори.
  4. Прибавете нарязаното зеле, разбъркайте и посолете. продължете да пържите и бъркайте непрекъснато около 5 мин.
  5. Добавете горещата вода и след като заври, покрийте с капак. Оставете го да се задушава още 4 мин на слаб огън.
Recipe Notes

Снимки - Pinterest

Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login