Зелен пай

 

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Table Normal“;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:““;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:“Times New Roman“;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Print Recipe
Зелен пай
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Порции
Продукти
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Загрей предварително фурната на 190 градуса. През това време запържи леко лука и го остави да се охлади. Намажи тавата с масло и постели 6 кори (краищата им да излизат извън тавата), като всяка от тях също трябва да бъде намаслена. Изцеди размразения спанак максимално добре и смеси всички продукти за плънката в купа. Постави сместа в средата на корите. Покрий с 2 намаслени кори, като ги захлупиш с краищата на долните. Намажи отгоре с масло и печи в продължение на час, докато горната част на пая пожълтее. Сервира се изстинал.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login