Ресторант „Gloria Mar“

Ресторант  “Gloria Mar” се намира на улица „Славянска“ 29. Място, където попаднахме случайно, но определено вече посещаваме често. И безброй са причините за тази любов- но на първо място е вкусната храна. Глория Мар е българска верига ресторанти със собствена концепция и висок стандарт, което определено личи във всеки малък детайл.

Обстановката е доста изискана, което прави впечатление още на входната врата. Любезното отношение на персонала, които изключително професионално вършат работата си, неминуемо също допринася за комфорта на клиентите.

На масата са подредени грижливо приборите и платнени салфетки, което на нас много ни допада. Впечатление сме и от специалната остъклена част, където са аранжирани голямото разнообразие от вина, които има налични в ресторанта.

GLORIA MAR PHOTOS-07 - Копие

Получаваме обедно меню, което е толкова богато, че някои ресторанти нямат такова основно. Следват гомлеми усмивки, защото вече знаем, че ще бъде вкусно- да, буквите са вкусни. Храната, която се предлага е  средиземноморска и европейска кухня с акцент върху рибните специалитети.

Rest_GloriaMar

Цените от обедното меню са доста прилични и между 10-15 лв. може да хапнете основно, десерт, вода и чаша вино.

Интериорът е ненатрапчив, въпреки че не може да се скрие, с колко голямо старание е създаден.

Впечатлени сме, едно страхотно гурме приключение!

Екипът на 359food.bg

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login