Сладко – кисело пиле

Print Recipe
Сладко - кисело пиле
Сладко - кисело пиле
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Китайска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Кухня Китайска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарежете пилешките гърди на ивици и ги оваляйте в брашно. Загрейте мазнината в тиган и запържете пилешкото до златисто. Прибавете нарязаните чушки, лук и ананас. Докато месото и зеленчуците се готвят, пригответе соса. Смесете оцета, кафявата захар, кетчупа и соевия сос в малка тенджера и ги кипнете. Разтворете нишестето във вода, добавете към врящата смес и бъркайте, докато се сгъсти. Прибавете соса към пилешкото и зеленчуците. Гответе всичко заедно 6-7 минути. Месото трябва да е крехко, а зеленчуците леко хрупкави. Можете да сервирате с бял ориз или да поръсите с ядки.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Сладко – кисело пиле

Print Recipe
Сладко - кисело пиле
Сладко - кисело пиле
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Категория Основни ястия
Кухня Китайска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Продукти
Категория Основни ястия
Кухня Китайска
Време за подготовка 15 Минути
Време за готвене 40 Минути
Порции
Продукти
Гласове: 0
Оценка: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Инструкции
  1. Нарежете пилешките гърди на ивици и ги оваляйте в брашно. Загрейте мазнината в тиган и запържете пилешкото до златисто. Прибавете нарязаните чушки, лук и ананас. Докато месото и зеленчуците се готвят, пригответе соса. Смесете оцета, кафявата захар, кетчупа и соевия сос в малка тенджера и ги кипнете. Разтворете нишестето във вода, добавете към врящата смес и бъркайте, докато се сгъсти. Прибавете соса към пилешкото и зеленчуците. Гответе всичко заедно 6-7 минути. Месото трябва да е крехко, а зеленчуците леко хрупкави. Можете да сервирате с бял ориз или да поръсите с ядки.
Сподели тази рецепта

коментари

коментари

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply